Vortex Crossfire II 3-9x40 Rifles./V-Brite Illum Reticle MOA

De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker heeft een complete redesign gehad. Hij is helderder, sterker en lichter. Daarnaast is de Crossfire serie gebouwd om de prestaties van andere richtkijkers in dezelfde prijsklasse te overtreffen. Een groter eye-relief, fast-focus oculair, fully multi-coated lenzen en turrets met reset mogelijkheid. De hard geannodiseerde aluminium buis is vervaardigd uit één deel. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid.

De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker biedt de oplossing - en dan nog wat extra.

Levenslange garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.

Toepassing Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker

De Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker is heel geschikt voor lange afstand schieten. Met de 3-9x vergroting haalt u het doel dichtbij om zo gericht mogelijk te kunnen schieten. Deze richtkijker is een Second Focal Plane richtkijker, dit betekend dat het dradenkruis niet vergroot als u inzoomt, deze blijft dezelfde grote houden. Dit is anders bij een richtkijker met First Focal Plane, bij deze richtkijkers verandert de grote van het dradenkruis als u inzoomt. Het dradenkruis wordt dus groter als u inzoomt en kleiner als u weer uitzoomt.

Kenmerken van de Vortex Crossfire II 3-9x40 Richtkijker

  • Fully multi-coated lenzen
  • Buis vervaardigd uit één deel
  • Gemaakt van aluminium dat ook bij vliegtuigen gebruikt wordt
  • Reset turrets
  • Water-, nevel- en stofdicht
  • Hard geannodiseerde afwerking
  • Fast-focus oculair

Technische specificaties
Eancode 875874004443
Kleur Standaard
Vortex Crossfire II 3-9x40 Rifle Scope, V-Brite Dradenkruis (MOA)
Niet op voorraad
€ 259,00