Retouren & Service

 

Bent u niet tevreden met uw aankoop of is het bestelde product toch net niet wat u zocht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden van opgave retourneren.

Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren (wet kopen op afstand). U heeft na het annuleren van uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Artifoto Veenendaal zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Let op: is het product speciaal voor u op maat gemaakt? Dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden

Om uw bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het retourformulier en vul deze in
 2. Verstuur het modelformulier herroepingsrecht naar webshop@artifoto.nl
 3. U ontvangt van Artifoto een bevestiging van uw retourzending
 4. Druk het herroepingsrecht af en plaats deze in de doos van het artikel
 5. Retourneren van uw bestelling

Retouradres: 
Artifoto Veenendaal (afdel. Retouren)
Hoofdstraat 84
3901AV  VEENENDAAL

Retourneren per post

U kunt kleine pakketten via de post naar ons terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Retourneren of ruilen in de winkel

U kunt uw bestelling ook terugbrengen of omruilen in onze winkel in Veenendaal. Artifoto zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

 


Garantie

Op alle artikelen die u via deze webshop besteld heeft u fabrieksgarantie. Indien er sprake is van een defect dat valt onder de garantiebepaling, dan handelen wij de reparatie geheel kosteloos af. (indien het artikel bij Artifoto Veenendaal is aangeschaft en er geen sprake is van val-,stoot,waterschade). In geval van schade van buitenaf zoals water/zand/val/stoot- en/ of knel schade of buiten de garantietermijn bedragen de minimale onderzoekskosten 75 euro. 
Om aanspraak te maken op garantie moet je kunnen bewijzen dat je het product bij ons heeft aangeschaft en wanneer. Het makkelijkste doe je dit door een kopie van de aankoopbon mee te nemen of mee te sturen.


Reparatie verzoek

Is uw camera, lens of ander artikel defect of werkt het niet niet naar behoren? Kom dan langs in onze winkel en neem uw aankoopbon en garantiekaart mee voor een vlotte afhandeling. Wij zullen uw apparatuur inspecteren en versturen naar de betreffende leverancier. Wilt u het defecte product per post naar ons versturen? Volg dan onderstaande stappen voor een correcte afhandeling.

Om uw bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het reparatiefomulier en vul deze compleet in
 2. Voeg een kopie van uw aankoopbon & garantiekaart toe
 3. Verstuur een kopie van het reparatiefomulier naar webshop@artifoto.nl
 4. Maak uw product en het reparatieformulier gereed voor verzending en stuur enkel het defecte artikel op. (Geheugenkaarten, lensdoppen en andere accessoires verwijderen)
 5. Verstuur het artikel aangetekend op naar: 
  Artifoto Veenendaal
  Afdeling Reparaties 
  Hoofdstraat 84
  3901AV  Veenendaal
 6. De verzendkosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
 7. U ontvangt van ons een bevestiging per mail zodra uw artikel is ontvangen
 8. Het is bij sommige merken ook mogelijk om het product direct naar hun te sturen. Kijk hiervoor op de site van het merk zelf of neem contact met ons op via: webshop@artifoto.nl